Dopis

14. května 2012 v 22:50 | mňau
Milá babičko
Tečka. Zdravíme Tě z chalupy. Tečka. Ač tu nejsi, udělala jsi nám dnes velkou radost.

Od něčeho, co se jmenuje "zadělávané" a stejně to i vypadá, jsme nečekaly buď nic nebo něco hrozného. O to víc nás to nadchlo. Z čeho to je a jak se to dělá? Bylo to skvělé.

Pa,
holky Ondžichajdy
 


Komentáře

1 iva iva | 16. května 2012 v 17:15 | Reagovat

No to je přece naše rodinné stříbro,zamilované jídlo dědy Lojzy. Mojí variantu s květákem jste už jedly a toto je původní recept po mojí babičce z Vodňan (jídlo může pocházet i z Vídně).

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama